logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Alkmaar // Puzzeltocht Alkmaar
puzzeltochten in Alkmaar

Puzzeltocht in Alkmaar

Alkmaar is een ideale plaats voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten organiseert originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Met wel 400 monumenten in Alkmaar komt u met een puzzeltocht of speurtocht van Uitjes en Eten altijd langs de mooiste plekjes van Alkmaar. Ontdekken en genieten van de kaasstad Alkmaar, dat ervaart u bij de speurtochten van Uitjes en Eten.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten: Fotopuzzeltocht Alkmaar, Wie is de Rat, Stads Gamen en Levend Monopoly.Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Den Haag. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Den Haag is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Alkmaar

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Alkmaar in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Alkmaar

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Alkmaar. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Alkmaar is een geliefde stad voor menig toerist. Elk jaar komen er duizenden mensen vanuit de hele wereld naar Alkmaar, speciaal voor de kaasmarkt. Maar naast de kaasmarkt biedt Alkmaar nog veel meer. Toeristen komen ook voor de cultuur die Alkmaar te bieden heeft. Een veel gehoorde uitspraak van veel mensen die Alkmaar voor het eerst bezoeken is; zo mooi had ik het niet verwacht. Alkmaar is dan ook een historische stad met meer dan 400 monumenten. De 14e eeuwse Waag, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven Alkmaar een aparte, historische uitstraling.

Door al deze bijzondere bezienswaardigheden is Alkmaar de stad om een leuke en gezellige puzzeltocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht geheel vernieuwd wordt aangeboden. Een puzzeltocht te voet, op de fiets of per step, het is allemaal mogelijk in Alkmaar. Tijdens de puzzeltocht worden zeker de vele historische panden en hofjes niet vergeten.

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Personeelsuitje Alkmaar

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Alkmaar. Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld. De enthousiaste en professionele begeleiders zorgen ervoor dat jullie uitje in Alkmaar een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt uw personeelsuitje tot in de puntjes.

Groepsuitje Alkmaar

Alkmaar heeft vele mooie monumenten in een fantastische oude binnenstad. Dit maakt Alkmaar de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geweldig geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Alkmaar

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of bedrijfsuitje in Alkmaar? Uitjes en Eten is de specialist in de Kaasstad. Met een puzzeltocht door Alkmaar zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Alkmaar op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele puzzeltochten in Alkmaar zijn; The Ball, Wie is de Rat, Bikken en Klikken Stads Gamen etc.

GPS tocht Alkmaar

Ontdek Alkmaar met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De bedrijfsuitjes en groepsuitjes zijn in combinatie met vele uitdagende en originele opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Alkmaar

Communiceren, samenwerken en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Alkmaar. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De professionele begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.