logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Alkmaar // Personeelsuitje Alkmaar
groepsuitje Alkmaar

Personeelsuitje in Alkmaar

Personeelsuitje voor all-in prijs

De Kaasstad, een prachtige plaats voor een personeelsuitje. Alle elementen die nodig zijn voor een gezellige dag zijn in de stad Alkmaar aanwezig. Uitjes en Eten verzorgt met plezier uw personeelsuitje in Alkmaar.

Het aanbod van verschillende programma's is erg groot. Wilt u een dagje gek doen met uw collegas met het spel Crazy 88 of wilt u liever de stad ontdekken in teamverband met Bikken en Klikken? Het kan allemaal!

Uitjes en Eten staat in contact met vele restaurants in Alkmaar. Dit omdat lekker eten en gezelligheid voorop staat. U kunt eten bij verschillende restaurants waardoor u nog meer ziet van de stad. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten zullen er alles aan doen om uw uitje perfect te laten verlopen!

Personeelsuitjes in de Kaasstad? Het Noord-Hollandse Alkmaar is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. Het biedt alle mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en goed georganiseerd personeelsuitje in Alkmaar.

Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Alkmaar. Voor meer personeelsuitjes in Alkmaar klikt u hier.

Wie is het Zwijntje Alkmaar

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de Alkmaarse stad waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke personeelsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Alkmaar

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Alkmaarse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit personeelsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig personeelsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Alkmaar. Tijdens dit personeelsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje in Alkmaar? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag voor u verzorgen in deze kaasstad. Van ontvangst tot afsluiting en van de activiteiten tot de catering, wij doen het allemaal voor u.

Met het verleden als decor heeft de stad een modern winkelbestand met een breed aanbod. Naast de vooral kleinschalige winkels in het oude centrum, staat aan de rand van het Noord Hollands Kanaal de Noorder Arcade met grootschalige winkelvoorzieningen.

Alkmaar is vooral een Hollandse kaasstad. Gedurende het seizoen wat vanaf de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september loopt, wordt hier op vrijdagmorgen van 10 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. De kazen worden door handelaren via handjeklap verkocht. Daarna komt het 400 jaar oude kaasdragersgilde in actie om met berries de kaas af te voeren, nadat de partij in de Waag is gewogen.

Alkmaar is historisch, met ruim 400 monumenten. De Waag, in de meest oorspronkelijke vorm uit de 14e eeuw, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven de stad een aparte uitstraling. Kortom, een geweldige stad voor uw personeelsuitje.

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Personeelsuitje Alkmaar

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Alkmaar. Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld. De enthousiaste en professionele begeleiders zorgen ervoor dat jullie uitje in Alkmaar een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt uw personeelsuitje tot in de puntjes..

Groepsuitje Alkmaar

Alkmaar heeft vele mooie monumenten in een fantastische oude binnenstad. Dit maakt Alkmaar de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als personeelsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geweldig geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Alkmaar

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of personeelsuitje in Alkmaar? Uitjes en Eten is de specialist in de Kaasstad. Met een puzzeltocht door Alkmaar zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Alkmaar op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele puzzeltochten in Alkmaar zijn; The Ball, Wie is de Rat, Bikken en Klikken Stads Gamen etc.

GPS tocht Alkmaar

Ontdek Alkmaar met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een personeelsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De personeelsuitje en groepsuitjes zijn in combinatie met vele uitdagende en originele opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Alkmaar

Communiceren, samenwerken en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Alkmaar. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De professionele begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.