logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Alkmaar // GPS tocht Alkmaar
GPS Alkmaar

GPS tocht Alkmaar

Bedrijfsuitje of groepsuitje voor all-in prijs

De GPS Tocht door Alkmaar is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. De GPS brengt u op de mooiste plekjes van de kaasstad Alkmaar. Zo komt u langs De Waag, het 16e eeuws Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten.

Geen topsport, maar een mooie tocht door Alkmaar. Naast de GPS opdrachten zijn er vele andere doe en denkopdrachten. Vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! De GPS tocht in combinatie met heerlijk Eten en Drinken.

Klik hier voor meer informatie over de GPS Menutocht in Alkmaar.


Wie is het Zwijntje Alkmaar

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Alkmaar waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Alkmaar

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Alkmaar en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door Alkmaar zit vol met verassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Alkmaar

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Alkmaar in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Alkmaar

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door ALkmaar is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Alkmaar bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht of teamuitjes in Rotterdam.

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Personeelsuitje Alkmaar

Uitjes en Eten organiseert graag uw personeelsuitje in Alkmaar. Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld. De enthousiaste en professionele begeleiders zorgen ervoor dat jullie uitje in Alkmaar een succes wordt. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering Uitjes en Eten regelt uw personeelsuitje tot in de puntjes.

Groepsuitje Alkmaar

Alkmaar heeft vele mooie monumenten in een fantastische oude binnenstad. Dit maakt Alkmaar de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. De Uitjes en Eten organisatie en begeleiding zal er samen met u een geweldig geslaagde dag van maken.

Puzzeltocht Alkmaar

Een Puzzeltocht of speurtocht als groepsuitje of bedrijfsuitje in Alkmaar? Uitjes en Eten is de specialist in de Kaasstad. Met een puzzeltocht door Alkmaar zoals Bikken en Klikken of een GPS tocht ontdekt u Alkmaar op een leuke en verassende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn in combinatie met eten en drinken. Enkele puzzeltochten in Alkmaar zijn; The Ball, Wie is de Rat, Bikken en Klikken Stads Gamen etc.

GPS tocht Alkmaar

Ontdek Alkmaar met een GPS tocht van Uitjes en Eten. Dit kan met een bedrijfsuitje of groepsuitje GPS Menutocht en Stads Gamen. De bedrijfsuitjes en groepsuitjes zijn in combinatie met vele uitdagende en originele opdrachten. De Uitjes en Eten begeleider zorgt ervoor dat uw uitje perfect verloopt. Welk team wint de GPS Trofee?

Teambuilding Alkmaar

Communiceren, samenwerken en plezier maken, daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten in Alkmaar. De programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. De professionele begeleiding van Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.