logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Alkmaar // Contact
Groepsuitje Alkmaar

Contactgegevens

Algemeen

Uitjes en Eten
Oudegracht 249
1811 CG Alkmaar
Nederland
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Tel: 088 800 8400

KvK-nummer: 37107393

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Uitjes en Eten

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Personeelsuitje Alkmaar

Wilt u een personeelsuitje in Alkmaar? Uitjes en Eten regelt dit graag voor u. Wij kunnen een gehele dag voor u verzorgen. Dit betekent dat wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal voor u.

Groepsuitje Alkmaar

Alkmaar is een oude stad met vele historische elementen. Hierdoor is Alkmaar uitermate geschikt voor een groepsuitje. Een groepsuitje als vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje, familie uitje of een vriendenuitje. Uitjes en Eten haalt alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken voor u.

Puzzeltocht Alkmaar

Uitjes en Eten is uw specialist wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar. Een puzzeltocht door Alkmaar betekent voor ons het ontdekken van de stad in teamverband in combinatie met lekker eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Alkmaar zijn; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht en City Risk etc.

GPS tocht Alkmaar

Alkmaar ontdekken met een GPS tocht van Uitjes en Eten, dit is mogelijk met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en GPS Menutocht. De bedrijfsuitjes of groepsuitjes worden gecombineerd met verschillende originele en uitdagende opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Alkmaar

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens onze teambuilding programma's in Alkmaar. Uitjes en Eten helpt u graag bij het leggen van de basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.